Inov8 Mænds Flite 250 Crosstrainer Sko Grå / Neon Gul B64RCR4U

B01G4YHLJI
Inov-8 Mænds F-lite 250 Cross-trainer Sko Grå / Neon Gul B64RCR4U
  • tekstil / syntetisk
  • importeret
  • gummisål
  • eksplosiv kraft: magt hælen er 40% tættere end forfoden af ​​skoen og med en 8 mm hæl-tå differential, magt hælen giver maksimal kraft og mekanisk fordel, når løfte vægte.
  • eksplosiv hastighed: mellemfoden lockdown holder din fod sikkert til sålen sikrer skoen vil bevæge sig hurtigt med alle dine skridt.
  • smidighed: næste generation meta-flex teknologi og optimal multi-retningsbestemt fleksibilitet bevæger sig med foden fremad eller til siden.
  • uovertruffen greb: 360 graders reb-tec systemet udvidet på skoens øverste leverer trækkraft og holdbarhed på reb klatrer.
  • alsidighed: mens den kompaktere power hælen giver maksimal stabilitet ved løft vægte, forfoden giver mere pude til stødabsorbering og beskyttelse samtidig gør kasse hopper eller kører.
Inov-8 Mænds F-lite 250 Cross-trainer Sko Grå / Neon Gul B64RCR4U Inov-8 Mænds F-lite 250 Cross-trainer Sko Grå / Neon Gul B64RCR4U Inov-8 Mænds F-lite 250 Cross-trainer Sko Grå / Neon Gul B64RCR4U Inov-8 Mænds F-lite 250 Cross-trainer Sko Grå / Neon Gul B64RCR4U Inov-8 Mænds F-lite 250 Cross-trainer Sko Grå / Neon Gul B64RCR4U
ⓘ Nye sprogskoler i København pr. 1. august 2018 – Læs mere.
Dansk
Cookie- og privatlivspolitik

Når vi er høflige, følger vi bestemte sproglige og kulturelle regler, og dem tilpasser vi præcis den situation vi er i. Vi tænker oftest ikke over hvad vi gør, men når vi står i en ukendt situation, så kan vi blive i tvivl. Er man mon høflig på de samme måder i andre kulturer, på andre sprog?

Hvis du har været ude at rejse og oplevet andre kulturer, så har du helt sikkert oplevet situationer hvor du begyndte at tænke over om det du gjorde var høfligt. Men er vi så forskellige på tværs af landegrænser og verdenshave? Eller findes der nogle universelle regler som alle i verden følger på samme måde, når vi vil være høflige?

På dansk lærer man at der ikke er noget ord der svarer til det engelske please eller det franske s’il vous plaît . På japansk spiser man almindeligt med verbalformen 食べる, men vil man være høflig så bruger man formen 食べます. På spansk siger man til sine venner, men usted til sin lærer, præcis som forskellen på ты og вы på russisk samt du og Sie på tysk.

Disse forskelle har vi ikke på dansk – og der er ingen, der rigtigt bruger det høflige De længere. Betyder det så at vi er mindre høflige i Danmark end andre steder i verden? Ikke nødvendigvis, for vi kan sagtens udtrykke høflighed sprogligt på andre måder.

På dansk bruger vi ofte verber i præteritum og småord som lige, bare og måske , mens vi ofte undgår verber i imperativ og i stedet bruger spørgsmål. Det føles høfligere at sige: ” Kunne du måske lige sidde stille?” end at sige: ” Sid stille!” – selvom det egentlig betyder det samme: Vi vil gerne have den anden person til at sidde stille.

I stedet for at bruge imperativen sid! stiller vi spørgsmålet kunne du måske lige sidde stille? Ved at stille et spørgsmål giver vi den anden person lov til at tage stilling. Og ved at bruge verbet kunne i præteritumsform får vi en hypotetisk betydning som igen giver personen mulighed for selv at tage stilling til, om han vil sidde stille. Med adverbiet måske fremhæver vi den hypotetiske situation endnu mere, og når vi tilføjer lige så gør vi anmodningen mindre direkte og mindre belastende for modtageren.

Interesseret i at blive kontaktet med relevante boliger før alle andre?

Unisex Sportssko Åndbar Mesh 350 V2 Sporten Afslappede Mode Til Mænd Kvinder Par Sneakers Sort / Orange RwhiId5h
Tilmeld køberkartotek
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Bryggers
Trappe
Køkken
Køkken
Køkken
Spisestue
Spisestue
Spisestue
Spisestue
Terrasse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Standard indendørs
Værelse
Badeværelse
Aktivitetsrum
Aktivitetsrum
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Standard udendørs
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen

Villa , 228 m

Skæring Egager 75
Kontantpris 4.795.000 Ejerudgift pr. md.4.136
Crocs Kvinders Leigh Grafisk Kile Rød / Hvid 0M759
Giv et bud Hent salgsopstilling Bestil en fremvisning
228 m²
Seneste nyt – Brandvæsen
Reebok Kvindernes Royal Ultra Sl Mode Sneaker Tin Grå / Sølv Metallic / Hvid J6A9VujbT
Asics Kvinders Gelkinsei 5 Løbesko Blå / Florida Pink / Blå ACKE4MXMTJ
Puma Herre Hastighed 600 S Antænde Lave Top Blonder Op Mode Sneakers Sortchokerende Appelsin tD8LAlH